Avfallsstativ MAXI Flex Square med utdrag

1 238,00 kr ekskl. moms

Flex Maxi Square Avfallsstativ med utdrag. Ett flexibelt avfallsstativ med utdrag som kan integreras i avfallsskåp eller sorteringsväggar.

Det här avfallsstativet löser problem med överfulla påsar som blockerar insättningshålet. Det är ett särskilt smart system för personalen som byter påsarna, då det kan utföras snabbare, mer ergonomiskt och mer hygieniskt än vid byte av traditionella avfallspåsar. Dessutom påverkar Longopac-påsen miljön betydligt mindre.

Flex-serien kan justeras i bredden så att de enkelt kan monteras i de flesta avfallsskåp. De är utrustade med kullagrade skenor, så att man enkelt kan dra ut stället och påsen ur skåpet när påsen behöver bytas. Passar för avfallspåsar i storlek MAXI.

Artikelnr: 39410 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Flex Maxi Square Avfallsstativ med utdrag

Flex Maxi Square avfallsstativ är utformat för professionella användare för att optimera den dagliga avfallshantering. Det är ett mer hygieniskt, effektivt och klimatsmart avfallssystem jämfört med traditionella avfallspåsar.

Vår serie av Flex avfallsstativ med utdrag är idealiska för inbyggnad i befintliga skåp. Vid önskan om specialbyggda skåp med en eller flera Flex avfallsstativ, kontakta oss gärna med information om dina önskemål på info@modulo.systems, så skapar vi gärna en icke-bindande offert.

Mått

Bred: 520 mm – max. bredde 606 mm
Djup: 550 mm
Inkast: 356 x 356 mm

Kan användas i många olika miljöer

Flex Mini Slim utdragbara avfallssystem kan användas i många olika miljöer eftersom det kan monteras in så det passar de flesta platser:

HORECA – hotell, barer, restauranger, caféer, snabbmat, pizzerior, kiosker.

Industri – fabriksproduktion, maskinproduktion, livsmedelsproduktion (möjlighet till rostfritt livsmedelsgodkänt stativ och påse)

Detaljhandel – köpcentrum, stormarknader, blomsteraffärer, delikatessbutiker, större butikscentra.

Hälsovård – äldreboenden, tandläkare, privatsjukhus, läkare, veterinärer, kliniker, terapeuter.

Övrigt – städning, små och stora kontorsbyggnader, skolor, förskolor, daghem, toaletter, hemma.

Hygieniskt

Lätt att rengöra. Stängning och byte av påse sker från utsidan för att undvika direkt kontakt med avfallet. Om spill skulle inträffa i öppningen följer det med ner på insidan och ned i nästa påse. För att underlätta sortering rekommenderar vi etiketter från det gemensamma piktogramsystemet utvecklat av Danska Avfallsföreningen, KL och Miljöstyrelsen.

Effektiv

Mini-ställen monteras med upp till 75 meter lång påskassett.
Alltid en ny påse på plats och alltid förseglade påsar.
Snabba påsebyten – spara tid.
Variabel påsstorlek ger flexibla tömningsintervaller.

Klimatsmart

Longopac-påsmaterialet tillverkas i 3-lagers polyeten, vilket ger en låg förbrukning av råmaterial samtidigt som det ger hög hållbarhet.

70% mindre plast i genomsnitt jämfört med traditionella avfallspåsar.
Longopac finns också i certifierad komposterbar bioplast.
Variabel påsstorlek ger alltid fulla påsar.
Oberoende livscykelanalyser visar utsläpp av mindre än ⅓ koldioxid jämfört med traditionella avfallspåsar.
Kunder kan få sin miljöbesparing beräknad i en koldioxidkalkylator.

Vid önskan om beräkning, kontakta oss gärna för mer information. Kan med fördel användas i samlade beräkningar av företagets minskning av koldioxidutsläpp.

Avfallsstativ MAXI Flex Square med utdrag

1 238,00 kr ekskl. moms