Bakfender med inbyggd gummifender

1 914,00 kr ekskl. moms

Bakfender med inbyggd gummifender utförd i UHMWP med en 95 mm hög nedsänkt gummifender, som lätt kan bytas ut. Bakfendern mäter 500x100x145mm (LxBxH), den nedsänkta gummifendern lägger till ytterligare 65 mm till bredden.

Artikelnr: 17033 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Bakfender med inbyggd gummifender

Fendrarna är tillverkade av UHMWP (Ultra-high-molecular-weight polyethylene), vilket är en extremt hård plast med mycket hög slitstyrka. UHMWP:s mångsidighet har gjort det till en populär plast för otaliga industriella tillämpningar som kräver hållbarhet, låg friktion och kemisk resistens. Plasten används till exempel för fotplattor till kranar, knä- och höftimplantat, och som fiber marknadsförs den som Dyneema, vilket används till trossar och segel för segelbåtar och till och med till skottsäkra västar.

Modulo Systems tillverkar fendrarna av regenererad UHMWP, som är tillverkad av det polyetenavfall som samlas in på återvinningscentralerna.

Den höga hållbarheten, kombinerat med den relativa låga merkostnaden, gör att en fender tillverkad av regenerat har en mycket lång livslängd för få pengar. Samtidigt är användningen av regenererad plast en bra signal till användarna av avfallsplatsen.

Ytterligare information

Vikt 16 kg
Dimensioner 50 × 10 × 14,5 cm
Bagfender med indbygget gummifender
Bakfender med inbyggd gummifender

1 914,00 kr ekskl. moms