Bin Bullet Avfallsbehållare, Vitt

2 317,00 kr ekskl. moms

Mini Bin Bullet avfallsbehållare i vitt. Genomtänkt och stilrent design som passar in i alla miljöer. En praktisk och hygienisk avfallslösning för effektiv avfallshantering. Påssystemet inne i Bin Bullet avfallsbehållaren gör just denna avfallslösning ekonomisk, miljövänlig, tidsbesparande och lätt att hantera.

Beskrivning

Bin Bullet avfallsbehållare i vitt

En avfallsbehållare där locket enkelt kan tas av och påsarna kan bytas snabbt och enkelt. Bin Bullet avfallsbehållaren kan också användas för källsortering. För att underlätta sorteringen rekommenderar vi etiketter från det gemensamma piktogramsystemet utvecklat av Dansk Affaldsforening, KL och Miljøstyrelsen. Alla våra ställningar kan använda Longopac-påsen, som finns i olika storlekar, styrkor och färger. Bin Bullet avfallsbehållaren är utformad för Mini-avfallspåsen, som rymmer ca 5200 liter avfall.

Behållaren är lätt att ta bort, och påsförändringen är snabb. Tack vare den stilrena designen passar Bin Bullet sopkorgen perfekt in i offentliga miljöer som kontor, restauranger, kaféer, hotellfoajéer och väntrum m.m.

En hygienisk avfallslösning som säkerställer att:

• Inget avfall hamnar utanför påsen.

• Inget avfall hamnar på golvet, inte ens under påsförändringen av avfallsbehållaren.

• Ingen kontakt med avfallet i avfallsbehållaren.

• Mindre rengöring.

• Alltid 100% fyllnadsnivå.

• Miljövänlig. Longopac-påsmaterialet är tillverkat av 3-lagers polyeten, vilket kombinerar låg användning av råmaterial med en hög styrkenivå.

Avfallsbehållaren är en CO2-besparande avfallslösning

Avfallsbehållare och avfallskorgar för sortering av avfall i matsalar, produktionsanläggningar, bostadsrättsföreningar etc. Vårt utbud av avfallsbehållare för avfallssortering är genomtänkt och utformat efter en holistisk synvinkel, med fokus på detaljerna, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgen finns i olika typer och storlekar beroende på vilket sorteringsbehov man har. Om du har andra behov än att sortera till exempel matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc. kan sopkorgen designas specifikt för ditt företag på begäran.

Ytterligare information

Vikt 8 kg
Dimensioner 38 × 86 cm
Bin Bullet affaldsspand, hvid - 1
Bin Bullet Avfallsbehållare, Vitt

2 317,00 kr ekskl. moms