Hygienstation

8 114,00 kr ekskl. moms

Desinfektionsstation och hygienstation med avfallsskåp och dispenser för våtservetter. Hjälper till att stoppa spridningen av infektioner och sjukdomar.

Möbeln är mobil och används för desinfektion av händer, inköpskorgar och vagnar för att förhindra spridning av smitta och infektioner i områden där många människor samlas.

Skåpet är designat för alla offentliga utrymmen såsom kontor, köpcentrum, flygplatser, butiker och väntrum.

Artikelnr: 39744 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Desinfektionsstation – Hygienstation

Används som en mobil desinfektionsställning för alla offentliga områden – smart att placera vid ingångar för att kunna torka av sin kundvagn/korg och händer. Denna nya desinfektionsstation Covid-19 levereras monterad och med en dispenser inklusive 1000 våtservetter, som är effektiva mot E.coli, Listeria, Salmonella, MRSA & virus (inklusive COVID-19).

Skåpet är utrustat med en sax, 4 hjul, varav 2 har broms, och en dispenser för våtservetter. Inuti skåpet är en 60 meter lång ändlös avfallspåse monterad, vilket säkerställer att avfallet bestämmer storleken på påsen varje gång. Under avfallspåsen finns ett utrymme för förvaring av extra våtservetter och påsar.

Detta avfallssystem är en mer hygienisk, effektiv och klimatsmart lösning jämfört med traditionella avfallspåsar.

Mått

Höjd 1650 mm
Bredd 420 mm
Djup 456 mm
Inkast 120 x 240 mm

Hygienisk:

Stängning av poseskift sker utifrån, så att man inte har någon kontakt med avfallet.
Om spill sker i öppningen, följer det med ner på insidan i nästa påse.
Lätt att rengöra.

Effektivt:

Alltid en ny påse på plats.
Alltid förseglade påsar.
Snabba påsbyten – spar tid.
Variabel påsestorlek ger flexibla tömningsintervaller.

Klimatsmart:

Longopac-påsmaterial tillverkas i 3-lagers polyeten, vilket ger låg förbrukning av råmaterial samtidigt som det ger hög styrka.
70% mindre plast i genomsnitt – jämfört med traditionella avfallspåsar. Longopac finns också i certifierad komposterbar bioplast.
Variabel påsestorlek ger alltid fulla påsar. Oberoende livscykelanalyser visar utsläpp av mindre än ⅓ koldioxid jämfört med traditionella avfallspåsar.
unden kan få sin miljöbesparing beräknad i en CO2-kalkylator.

Vid önskan om beräkning, kontakta oss gärna för närmare information. Kan med fördel användas i sammanvägda beräkningar av företagets minskningar av CO2-utsläpp.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Hygiejnestation Covid-19 - 1
Hygienstation

8 114,00 kr ekskl. moms