MAXI Longopac avfallspose, 80 m – Bio

789,00 kr ekskl. moms

Miljøvenlige og bionedbrydelige MAXI affaldsposer fra Longopac. Indeholder 80 meter affaldsposer. Skraldeposen er fremstillet af 3 sammensatte lag polyethylen, hvilket gør affaldsposen ekstremt stærk samtidig med, at den er tyndere end andre traditionelle affaldsposer. Den er specielt designet til madaffald og andet organisk affald til kompostering.

Affaldsposerne er miljøvenlige og forbruger i gennemsnit 70% mindre plast. Posestørrelsen er altid 100% fyldt ved bortskaffelse.

Artikelnr: 39677 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Longopac bionedbrytbara avfallspåsar, MAXI, 80 m

Minska plastanvändningen! Denna avfallspåse är en innovativ produkt med fokus på praktisk användning, effektivitet och miljövänlighet. Maxi bioavfallspåsen är designad och tillverkad i Sverige. Den 80 meter långa avfallspåsen viks kompakt ihop i kartonger på maskiner som är speciellt utvecklade för ändamålet. Produktionen drivs av elektricitet som är 100% fossilfri, och det arbetas kontinuerligt med åtgärder för att minska spill och påverkan på miljön. Bioavfallspåsarna är nedbrytbara och tillverkade av organiskt material som är certifierat enligt EN 13432:2000-12. Materialet bryts ned under 6 månader vid en temperatur av 23°C / 73°F.

Hygieniska och effektiva avfallspåsar:

Stängning och byte av påsar sker utifrån så att det inte finns någon kontakt med avfallet.
Om spill sker i öppningen följer det med ner på insidan i nästa påse.
Lätt att rengöra och alltid en ny påse på plats.
Alltid förseglade påsar och snabbt byte av påse.
Den variabla påsstorleken ger flexibla tömningsintervaller.

En miljövänlig och klimatsmart lösning:

Longopac MINI avfallspåse 60 m standard tillverkas i 3-lagers polyeten, vilket ger låg förbrukning av råmaterial samtidigt som det ger hög styrka.
70% mindre plast i genomsnitt – jämfört med traditionella avfallspåsar.
En variabel påsstorlek ger alltid fulla påsar i avfallskärlet.
Longopac-påsen finns också i certifierad nedbrytbar Longopac avfallspåse.
Oberoende livscykelanalyser visar utsläpp av mindre än ⅓ koldioxid jämfört med traditionella avfallspåsar.

Sorteringssopkorgar är en CO2-besparande avfallslösning:

Sorteringssopkorgar och avfallskärl för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar osv. Vårt utbud av sopkorgar för avfallssortering är genomtänkt och designat med ett holistiskt synsätt, med fokus på detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringsbehov man har. Har du andra behov än sortering av exempelvis matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc., kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Om du vill läsa mer om själva kriterierna för avfallssortering och avfallssektorns organisering, kan du läsa mer om ‘Avfall och cirkulär ekonomi’ med fokus på den framtida organiseringen av avfallsområdet. Avfall bör i framtiden i högre grad betraktas som en resurs.

Ytterligare information

Vikt 2 kg

Du kanske också gillar …

39677 MAXI Longopac affaldspose 80 m Bio
MAXI Longopac avfallspose, 80 m – Bio

789,00 kr ekskl. moms