MIDI Longopac avfallspåse, 70 m – Bio

508,00 kr ekskl. moms

Miljövänliga och nedbrytbara MIDI avfallspåsar från Longopac. Innehåller 70 meter avfallspåsar. Skräppåsen är tillverkad av 3 sammansatta lager polyeten, vilket gör påsen extremt stark samtidigt som den är tunnare än andra traditionella avfallspåsar. Speciellt utformad för matavfall och annat organiskt avfall för kompostering.

Avfallspåsarna är miljövänliga och förbrukar i genomsnitt 70% mindre plast. Påsen är alltid 100% fylld vid bortskaffande.

Artikelnr: 39675 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Longopac MIDI avfallspåse 70 m bio (nedbrytbar)

Sänk plastanvändningen! Denna avfallspåse är en innovativ produkt med fokus på praktik, effektivitet och miljö. Longopac MIDI avfallspåse 70 m bio är designad och tillverkad i Sverige. Den 70 meter långa avfallspåsen viks kompakt ihop i kartonger på maskiner som är speciellt utvecklade för ändamålet. Produktionen drivs av elektricitet som är 100% fossilfri, och det görs kontinuerliga insatser för att minska spill och därigenom minska miljöpåverkan. Bio-påsarna är nedbrytbara och tillverkade av organiskt material som är certifierat enligt EN 13432:2000-12. Materialet bryts ned inom 6 månader vid 23°C / 73°F.

Hygieniska och effektiva avfallspåsar:

Stängning och byte av påsar sker utifrån så att det inte finns någon kontakt med avfallet.
Om spill sker i öppningen följer det med ner på insidan i nästa påse.
Lätt att rengöra och alltid en ny påse på plats.
Alltid förseglade påsar och snabbt byte av påse.
Den variabla påsstorleken ger flexibla tömningsintervaller.

En miljövänlig och klimatsmart lösning:

Longopac MINI avfallspåse 60 m standard tillverkas i 3-lagers polyeten, vilket ger låg förbrukning av råmaterial samtidigt som det ger hög styrka.
70% mindre plast i genomsnitt – jämfört med traditionella avfallspåsar.
En variabel påsstorlek ger alltid fulla påsar i avfallskärlet.
Longopac-påsen finns också i certifierad nedbrytbar Longopac avfallspåse.
Oberoende livscykelanalyser visar utsläpp av mindre än ⅓ koldioxid jämfört med traditionella avfallspåsar.

Sorteringssopkorgar är en CO2-besparande avfallslösning:

Sorteringssopkorgar och avfallskärl för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar osv. Vårt utbud av sopkorgar för avfallssortering är genomtänkt och designat med ett holistiskt synsätt, med fokus på detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringsbehov man har. Har du andra behov än sortering av exempelvis matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc., kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Om du vill läsa mer om själva kriterierna för avfallssortering och avfallssektorns organisering, kan du läsa mer om ‘Avfall och cirkulär ekonomi’ med fokus på den framtida organiseringen av avfallsområdet. Avfall bör i framtiden i högre grad betraktas som en resurs.

Ytterligare information

Vikt 2 kg

Du kanske också gillar …

39675 MIDI Longopac affaldspose 70 m Bio
MIDI Longopac avfallspåse, 70 m – Bio

508,00 kr ekskl. moms