MIDI Longopac avfallspåse, stark, 70 m

363,00 kr ekskl. moms

Miljøvenlig MIDI avfallspose 70 m sterk fra Longopac. Inneholder 70 meter avfallspose og kan romme ca. 10 200 liter avfall.

Posen består av 3 sammensatte lag polyetylen, som gjør posen mye sterkere, men også mye tynnere enn tradisjonelle avfallssposer.

I gjennomsnitt 70% mindre plastforbruk.

Hver pose leveres med en pakke strips som kan brukes til forsegling av posene (unntatt bioposer). MIDI avfallsposepakken inneholder 100 stk. strips.

Artikelnr: 39856 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Longopac MIDI avfallspåse 70 m stark

Avfallspåsen är en innovativ produkt med fokus på praktik, effektivitet och miljö. Longopac midi avfallspåse 70 m stark är designad och producerad i Sverige. Den 70 meter långa och kraftiga skräppåsen viks kompakt ihop i kartonger på maskiner som är speciellt utvecklade för ändamålet. Produktionen drivs av elektricitet som är 100% fossilfri, och det arbetas kontinuerligt med åtgärder för att minska spill och reducera miljöpåverkan.

Hygieniska och effektiva avfallspåsar:

Stängning och byte av påsar sker utifrån så att det inte finns någon kontakt med avfallet.
Om spill sker i öppningen följer det med ner på insidan i nästa påse.
Lätt att rengöra och alltid en ny påse på plats.
Alltid förseglade påsar och snabbt byte av påse.
Den variabla påsstorleken ger flexibla tömningsintervaller.

En miljövänlig och klimatsmart lösning:

Longopac MINI avfallspåse 60 m standard tillverkas i 3-lagers polyeten, vilket ger låg förbrukning av råmaterial samtidigt som det ger hög styrka.
70% mindre plast i genomsnitt – jämfört med traditionella avfallspåsar.
En variabel påsstorlek ger alltid fulla påsar i avfallskärlet.
Longopac-påsen finns också i certifierad nedbrytbar Longopac avfallspåse.
Oberoende livscykelanalyser visar utsläpp av mindre än ⅓ koldioxid jämfört med traditionella avfallspåsar.

Sorteringssopkorgar är en CO2-besparande avfallslösning:

Sorteringssopkorgar och avfallskärl för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar osv. Vårt utbud av sopkorgar för avfallssortering är genomtänkt och designat med ett holistiskt synsätt, med fokus på detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringsbehov man har. Har du andra behov än sortering av exempelvis matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc., kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Om du vill läsa mer om själva kriterierna för avfallssortering och avfallssektorns organisering, kan du läsa mer om ‘Avfall och cirkulär ekonomi’ med fokus på den framtida organiseringen av avfallsområdet. Avfall bör i framtiden i högre grad betraktas som en resurs.

Ytterligare information

Vikt 2 kg
39856 MIDI Longopac affaldspose stærk 70 m
MIDI Longopac avfallspåse, stark, 70 m

363,00 kr ekskl. moms