MINI Longopac avfallspåse, 40 m – Bio

295,00 kr ekskl. moms

Miljövänliga och nedbrytbara MINI-sopor från Longopac. Innehåller 40 meter sopor. Skräppåsen är tillverkad av 3 sammanfogade lager av polyeten, vilket gör påsen extremt stark samtidigt som den är tunnare än andra traditionella sopor. Speciellt designad för matavfall och annat organiskt avfall för kompostering.

Soporna är miljövänliga och förbrukar i genomsnitt 70% mindre plast. Påsens storlek är alltid 100% fylld vid bortskaffande.

Artikelnr: 33178 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Longopac biologiskt nedbrytbara avfallspåsar, MINI, 40 m

Longopacs miljövänliga och nedbrytbara avfallspåsar är de mest unika och hygieniska på marknaden. De kraftiga sopåsarna är speciellt utformade för matavfall och annat organiskt avfall för kompostering. Varje påse är alltid 100% fylld när den kasseras, är 4 gånger starkare och består av 70% mindre plast än traditionella avfallssäckar. Den nedbrytbara bioavfallspåsen är tillverkad av organiskt material som är certifierat enligt EN 13432:2000-12. Materialet bryts ned inom 6 månader vid 23°C / 73°F. Den nedbrytbara påsen levereras utan strips eftersom dessa inte är nedbrytbara. Försegling av påsen sker genom att knyta en knut på påsen.

Avfallspåsen är en innovativ produkt med stort fokus på praktik, effektivitet och miljö. Longopac mini avfallspåsar är designade och tillverkade i Sverige. Den 40 meter långa avfallspåsen viks kompakt ihop i kartonger på maskiner som är speciellt utvecklade för ändamålet. Produktionen drivs med elektricitet som är 100% fossilfri, och det pågår kontinuerligt arbete med åtgärder för att minska spill och miljöpåverkan.

Hygieniska och effektiva avfallspåsar:

Stängning och byte av påsar sker utifrån så att det inte finns någon kontakt med avfallet.
Om spill sker i öppningen följer det med ner på insidan i nästa påse.
Lätt att rengöra och alltid en ny påse på plats.
Alltid förseglade påsar och snabbt byte av påse.
Den variabla påsstorleken ger flexibla tömningsintervaller.

En miljövänlig och klimatsmart lösning:

Longopac MINI avfallspåse 60 m standard tillverkas i 3-lagers polyeten, vilket ger låg förbrukning av råmaterial samtidigt som det ger hög styrka.
70% mindre plast i genomsnitt – jämfört med traditionella avfallspåsar.
En variabel påsstorlek ger alltid fulla påsar i avfallskärlet.
Longopac-påsen finns också i certifierad nedbrytbar Longopac avfallspåse.
Oberoende livscykelanalyser visar utsläpp av mindre än ⅓ koldioxid jämfört med traditionella avfallspåsar.

Sorteringssopkorgar är en CO2-besparande avfallslösning:

Sorteringssopkorgar och avfallskärl för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar osv. Vårt utbud av sopkorgar för avfallssortering är genomtänkt och designat med ett holistiskt synsätt, med fokus på detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringsbehov man har. Har du andra behov än sortering av exempelvis matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc., kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Om du vill läsa mer om själva kriterierna för avfallssortering och avfallssektorns organisering, kan du läsa mer om ‘Avfall och cirkulär ekonomi’ med fokus på den framtida organiseringen av avfallsområdet. Avfall bör i framtiden i högre grad betraktas som en resurs.

Ytterligare information

Vikt 2 kg

Du kanske också gillar …

MINI Longopac avfallspåse, 40 m – Bio

295,00 kr ekskl. moms