MINI Longopac avfallspåse, 60 m – Std

195,00 kr ekskl. moms

Miljövänlig MINI avfallspåse 60 m standard från Longopac. Innehåller 60 meter avfallspåsar för 5 200 liter avfall. Avfallspåsen är tillverkad av 3 sammanfogade lager polyeten, vilket gör avfallspåsen extremt stark samtidigt som den är tunnare än andra traditionella avfallspåsar.

Avfallspåsarna är miljövänliga och förbrukar i genomsnitt 70% mindre plast. Påsestorleken är variabel och är alltid 100% fylld.

Artikelnr: 33165 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Longopac MINI avfallspåse 60 m standard

Longopacs MINI avfallspåse 60 m standard är en kraftig avfallspåse och en av de mest unika och hygieniska på marknaden. Varje påse är alltid 100% full när den slängs, är 4 gånger starkare och består av 70% mindre plast än traditionella avfallspåsar.

Varje påse levereras med en förpackning med strips som kan användas för att försegla påsarna (utom biopåsar). Mini-avfallspåsar levereras med 75 strips.

Avfallspåsen är en innovativ produkt med stor fokus på praktiskhet, effektivitet och miljö. Longopac mini-avfallspåsar är designade och tillverkade i Sverige. Den 60 meter långa avfallspåsen viks kompakt ihop i kartonger på maskiner som är speciellt utvecklade för ändamålet. Produktionen drivs av elektricitet som är 100% fossilfri, och det arbetas kontinuerligt med åtgärder för att minska spill och minska miljöpåverkan.

Hygieniska och effektiva avfallspåsar:

Stängning och byte av påsar sker utifrån så att det inte finns någon kontakt med avfallet.
Om spill sker i öppningen följer det med ner på insidan i nästa påse.
Lätt att rengöra och alltid en ny påse på plats.
Alltid förseglade påsar och snabbt byte av påse.
Den variabla påsstorleken ger flexibla tömningsintervaller.

En miljövänlig och klimatsmart lösning:

Longopac MINI avfallspåse 60 m standard tillverkas i 3-lagers polyeten, vilket ger låg förbrukning av råmaterial samtidigt som det ger hög styrka.
70% mindre plast i genomsnitt – jämfört med traditionella avfallspåsar.
En variabel påsstorlek ger alltid fulla påsar i avfallskärlet.
Longopac-påsen finns också i certifierad nedbrytbar Longopac avfallspåse.
Oberoende livscykelanalyser visar utsläpp av mindre än ⅓ koldioxid jämfört med traditionella avfallspåsar.

Sorteringssopkorgar är en CO2-besparande avfallslösning:

Sorteringssopkorgar och avfallskärl för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar osv. Vårt utbud av sopkorgar för avfallssortering är genomtänkt och designat med ett holistiskt synsätt, med fokus på detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringsbehov man har. Har du andra behov än sortering av exempelvis matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc., kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Om du vill läsa mer om själva kriterierna för avfallssortering och avfallssektorns organisering, kan du läsa mer om ‘Avfall och cirkulär ekonomi’ med fokus på den framtida organiseringen av avfallsområdet. Avfall bör i framtiden i högre grad betraktas som en resurs.

Ytterligare information

Vikt 2 kg
33165 MINI Longopac affaldspose, 60 m
MINI Longopac avfallspåse, 60 m – Std

195,00 kr ekskl. moms