Modul Care Avfallsskåp 3 Vitt

9 757,00 kr13 445,00 kr ekskl. moms

Avfallsskåp Modul Care 3 i vitt för avfallssortering. Ett avfallsskåp med 3 inkast, tillverkat i FSC-certifierat trä och designat för hygienisk källsortering och hantering av avfall. En avfallslösning som är idealisk för säker hantering av avfall och kan användas överallt inomhus, såsom i kök, konferensrum, kafeterior m.m.

Observera:
Priset är exklusive frakt. Vi kontaktar dig vid mottagande av ordern.

Artikelnr: 39537 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Modul Care Avfallsskåp 3 i vitt för avfallssortering

Avfallsskåp designat för att optimera den dagliga avfallshanteringen och avfallssorteringen. En sorteringsavfallskorg är mer hygienisk och effektiv, och är en miljövänlig avfallslösning jämfört med traditionella varianter. Modul Care avfallsskåp i vitt och med 3 inkast säkerställer god avfallshantering. Har en stilren design och passar in i de flesta rum.

En hygienisk avfallshantering

Stängning och byte av påsar sker från utsidan för att undvika direkt kontakt med avfallet. Om det skulle hända att det spills i öppningen, följer det med ner på insidan och ned i nästa påse. Ett avfallsskåp som är lätt att rengöra.

Alla våra avfallsskåp kan använda Longopac-påsen, som finns i olika storlekar och styrkor.

Modul Care avfallsskåp 1 produceras i Danmark och är tillverkat av melamin och högtryckslaminat. Passar till avfallspåsar i storleken ‘mini’.

För att underlätta sorteringen rekommenderar vi etiketter från Det fælles piktogramsystem, utvecklat av Dansk Affaldsforening, KL och Miljøstyrelsen.

Sopkorgar för sortering är en CO2-besparande avfallslösning

Sopkorgar och avfallsskåp för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar etc. Våra avfallsskåp och sopkorgar för avfallssortering är genomtänkta och designade med ett holistiskt synsätt, med fokus på detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringbehov man har. Om du har andra behov än sortering av till exempel matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc. kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Avfallssortering är bra för miljön

Det är väldigt meningsfullt att sortera vårt avfall med hjälp av just sopkorgar och avfallsskåp för avfallssortering.

Vårt avfall innehåller nämligen många värdefulla material och genom att sortera vårt avfall med en sorteringskorg är det möjligt att återanvända materialen om och om igen.

Om vi inte sorterar vårt avfall och bara blandar allt vårt avfall, hamnar allt på förbränning, vilket innebär att värdefulla material går upp i rök. Därför är det viktigt att sortera och det finns många miljöfördelar med att vi sorterar vårt avfall. Ju mer vi återanvänder, desto mindre CO2-utsläpp och luftföroreningar med farliga partiklar och därmed mindre förorening av miljön.

Visste du att om alla danskar sorterar allt hushållsavfall med hjälp av sopkorgar för avfallssortering istället för att skicka det till förbränning, skulle miljön sparas för 589 000 ton CO2-utsläpp årligen. Det motsvarar totalt CO2-utsläpp för 70 000 danskar – eller CO2-utsläppet vid förbränning av mer än 200 000 ton kol.

När en hushåll sorterar allt sitt hushållsavfall i en sorteringskorg för återvinning istället för att skicka det till förbränning ger det en energibesparing som motsvarar hela hushållets energiförbrukning för tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. För varje 1 kg plastavfall som återvinns istället för att skickas till förbränning, sparar vi energi motsvarande en genomsnittlig hushålls standby-förbrukning för alla elektriska apparater i 14 dagar.

Ytterligare information

Alternativ

Exkl. tillbehör, Tillägg 4 st hjul, Tillägg 3 st lock, Tillägg 4 st hjul och 3 st lock

Modul Care Affaldsskab 3 Hvid - 1
Modul Care Avfallsskåp 3 Vitt

9 757,00 kr13 445,00 kr ekskl. moms