Modul Care Avfallsskåp 4 Vägg

5 712,00 kr9 401,00 kr ekskl. moms

Modul Care Avfallsskåp för vägg med 4 insatser för montering på väggen. Kan erhållas med ytterligare insatser och är designad för källsortering och avfallshantering. En väggmonterad sorteringsavfallskorg som är idealisk för säker avfallshantering och kan användas överallt inomhus. Till exempel i pentryn, konferensrum, matsalar osv. Hinkarna passar 20-literspåsar.

Observera:
Priset är exklusive frakt. Vi kommer att kontakta dig vid mottagande av beställning.

Artikelnr: 39599 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Modul Care Avfallsskåp 4 för vägg

Modul Care avfallsskåp 4 med fyra insatser för upphängning på vägg. Ett unikt avfallssystem designat för att optimera daglig avfallshantering och sortering. Ett avfallsskåp som är hygieniskt och effektivt, samt miljövänligt jämfört med andra traditionella system. Modul Care avfallsskåp för avfallssortering har en stilren design som passar in i de flesta rum.

Alla våra avfallsskåp kan använda Longopac-påsen, som finns i olika storlekar och styrkor.

Modul Care avfallsskåp för vägg tillverkas i Danmark och är tillverkade av melamin och högtryckslaminat.

För att underlätta sorteringen rekommenderar vi etiketter från Det gemensamma piktogramsystemet utvecklat av Dansk Affaldsforening, KL och Miljøstyrelsen.

Sopkorgar för sortering är en CO2-besparande avfallslösning

Sorteringssopkorgar och avfallskärl för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar osv. Våra sopkorgar för avfallssortering är genomtänkta och designade med en holistisk synvinkel. Utvecklade med hänsyn till detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringsbehov man har. Om du har andra behov än att sortera exempelvis matavfall, restavfall, papper, kartong, plast osv., kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Avfallssortering är bra för miljön.

Det är mycket meningsfullt att sortera vårt avfall med hjälp av avfallskärl för källsortering av avfall.

Vårt avfall innehåller nämligen många olika bra saker, och när vi sorterar vårt avfall med hjälp av en sorterings sopkorg är det möjligt att återanvända materialen om och om igen.

Om vi inte sorterar vårt avfall och bara blandar allt vårt avfall tillsammans, kommer allt att brännas upp, vilket innebär att värdefulla material går upp i rök. Därför är det meningsfullt att sortera, och det finns många miljöfördelar med att vi sorterar vårt avfall. Ju mer vi återanvänder, desto mindre CO2-utsläpp och luftföroreningar med farliga partiklar och därmed mindre förorening av miljön.

Visste du att om alla danskar sorterar allt hushållsavfall med hjälp av sopkorgar för avfallssortering istället för att skicka det till förbränning, skulle miljön årligen spara 589 000 ton CO2-utsläpp. Det motsvarar den totala CO2-utsläppen för 70 000 danskar – eller CO2-utsläppet från förbränning av över 200 000 ton kol.

När en hushåll sorterar allt sitt hushållsavfall i en sorterings sopkorg för återvinning istället för att skicka det till förbränning, innebär det en energibesparing. Detta motsvarar hela hushållets energiförbrukning för tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. För varje 1 kg plastavfall som återvinns istället för att brännas, sparar vi energi. Detta motsvarar en genomsnittlig hushålls standby-förbrukning för alla elektriska apparater under 14 dagar.

Ytterligare information

Dimensioner 33 × 95 cm
Alternativ

Exkl. tillbehör, Tillägg 4 st lock

Modul Care Affaldsskab 4 til væg - 1
Modul Care Avfallsskåp 4 Vägg

5 712,00 kr9 401,00 kr ekskl. moms