Modul Care Maxi 2 Köksvagn

10 847,00 kr13 613,00 kr ekskl. moms

Modul Care Maxi 2 Köksvagn är designad för källsortering av avfall i stora utrymmen och är utrustad med hjul, varav de två främre har broms.

Det finns möjlighet att kombinera modulskåpen, som innehåller 1-4 inkast. De kan användas i stora inomhusutrymmen såsom hallar, kafeterior, konferenslokaler med mera.

För att underlätta sorteringen rekommenderar vi etiketter från Det gemensamma piktogramsystemet utvecklat av Dansk Affaldsforening, KL och Miljøstyrelsen.

Passar till avfallspåsar i storleken MAXI.

Observera:
Priset är exklusive frakt. Vi kontaktar dig vid mottagandet av ordern.

Artikelnr: 39455 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Modul Care Maxi 2 Köksvagn

Köksvagnen är utformad för professionella användare för att optimera daglig avfallshantering och avfallssortering. Det är ett mer hygieniskt, effektivt och klimatsmart avfallssystem jämfört med traditionella sopåsar. Modul Care Maxi 2 köksserveringsvagn har en stilren design som passar in i de flesta stora offentliga utrymmen.

Skåpet är utformat med extra stora öppningar, vilket gör det enkelt och effektivt för många människor att tömma tallriksrester utan att träffa bredvid.

Alla våra stativ kan använda Longopac-påsen, som finns i olika storlekar, styrkor och färger. Modul Care Maxi är utformat för MAXI-sopåsen, som kan rymma cirka 14 800 liter avfall per påse.

Skåpen tillverkas i Danmark av melamin och högtryckslaminat.

Mått (ca.)

Höjd: 900 mm
Bredd: 1100 mm
Djup: 600 mm
Inkast: 350 x 350 mm

En hygienisk avfallshantering

Stängning och byte av påsar sker från utsidan för att undvika direkt kontakt med avfallet. Om det skulle hända att det spills i öppningen, följer det med ner på insidan och ned i nästa påse. Ett avfallsskåp som är lätt att rengöra.

Alla våra avfallsskåp kan använda Longopac-påsen, som finns i olika storlekar och styrkor.

Modul Care avfallsskåp 1 produceras i Danmark och är tillverkat av melamin och högtryckslaminat. Passar till avfallspåsar i storleken ‘mini’.

För att underlätta sorteringen rekommenderar vi etiketter från Det fælles piktogramsystem, utvecklat av Dansk Affaldsforening, KL och Miljøstyrelsen.

Sopkorgar för sortering är en CO2-besparande avfallslösning

Sopkorgar och avfallsskåp för sortering av avfall i kafeterior, produktionsanläggningar, bostadsföreningar etc. Våra avfallsskåp och sopkorgar för avfallssortering är genomtänkta och designade med ett holistiskt synsätt, med fokus på detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Sopkorgarna finns i olika typer och storlekar beroende på vilka sorteringbehov man har. Om du har andra behov än sortering av till exempel matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc. kan sopkorgarna designas specifikt för ditt företag på begäran.

Avfallssortering är bra för miljön

Det är väldigt meningsfullt att sortera vårt avfall med hjälp av just sopkorgar och avfallsskåp för avfallssortering.

Vårt avfall innehåller nämligen många värdefulla material och genom att sortera vårt avfall med en sorteringskorg är det möjligt att återanvända materialen om och om igen.

Om vi inte sorterar vårt avfall och bara blandar allt vårt avfall, hamnar allt på förbränning, vilket innebär att värdefulla material går upp i rök. Därför är det viktigt att sortera och det finns många miljöfördelar med att vi sorterar vårt avfall. Ju mer vi återanvänder, desto mindre CO2-utsläpp och luftföroreningar med farliga partiklar och därmed mindre förorening av miljön.

Visste du att om alla danskar sorterar allt hushållsavfall med hjälp av sopkorgar för avfallssortering istället för att skicka det till förbränning, skulle miljön sparas för 589 000 ton CO2-utsläpp årligen. Det motsvarar totalt CO2-utsläpp för 70 000 danskar – eller CO2-utsläppet vid förbränning av mer än 200 000 ton kol.

När en hushåll sorterar allt sitt hushållsavfall i en sorteringskorg för återvinning istället för att skicka det till förbränning ger det en energibesparing som motsvarar hela hushållets energiförbrukning för tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. För varje 1 kg plastavfall som återvinns istället för att skickas till förbränning, sparar vi energi motsvarande en genomsnittlig hushålls standby-förbrukning för alla elektriska apparater i 14 dagar.

Ytterligare information

Alternativ

Exkl. tillbehör, Tillägg 4 st hjul, Tillägg 2 st lock, Tillägg 4 st hjul och 2 st lock

Modul Care Maxi 2 kantinevogn - 1
Modul Care Maxi 2 Köksvagn

10 847,00 kr13 613,00 kr ekskl. moms