Påshållare

231,00 kr

Hållbar påshållare för soppsäckar. En pop-up soptunna tillverkad av 80% återvunnen plast. Passar för 100 liters standard sopåsar. Påshållaren stabiliserar och håller kvar sopåsen, och förhindrar problem och utmaningar med halvfulla och kollapsade påsar. Håller påsen öppen och gör det lättare att fylla den. När påsen i påshållaren är full, dras själva påshållaren bara upp.

Det är möjligt att få logotypen tryckt på påshållaren vid beställning av minst 100 stycken. Kontakta oss för förfrågan.

Beskrivning

POP-UP Påshållare för soppsäckar – Återvinning av avfall i 80% återvunnen plast

Hållbar påshållare för avfallspåsar som gör det enkelt att sortera avfall. Passar för 100 liters standardavfallspåsar och stabiliserar samt håller kvar avfallspåsen. En Pop-up skräpkorg är miljövänlig och tillverkad med tanke på cirkulär ekonomi. Tar inte mycket plats och är lätt att hantera och transportera runt i företagsbilen.

En platsbesparande, lättviktig och mångsidig påshållare för avfallspåsar som är användbar för många ändamål. En avfallställning som kan användas var som helst, och påshållaren kan enkelt ställas upp, tas ned och transporteras. Är idealisk för exempelvis pantflaskor, trädgårdsavfall, på campingplatsen, festivalen eller i verkstaden. Läs mer om påshållaren här.

Påshållaren stabiliserar och håller kvar avfallspåsen och förhindrar problem och utmaningar med halvfulla och kollapsade påsar. Håller påsen öppen och gör det lättare att fylla påsen. När påsen i påshållaren är full, dras själva påshållaren bara upp. Lätt att transportera och vika ut/samman och kan användas om och om igen.

Rulla bara ihop Pop-up skräpkorgen och stoppa ner den i avfallspåsen, varpå påsen hålls öppen och är lättare att fylla. När avfallspåsen är full, dras själva Pop-up skräpkorgen bara upp ur påsen.

En prisvärd lösning för enkel avfallssortering i förrådet, på lagret eller på byggarbetsplatsen, ställningen och för exempelvis användning vid renovering av lägenheter där det är ont om plats, takprojekt med ställning, byggnadsbaracker med mera.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 97 × 90 cm
Påshållare

231,00 kr