Sidofender för containerplats

3 984,00 kr ekskl. moms

Sidofendern är 6 meter lång och levereras i 2 stycken av 3 meter. De 2 fendrarna mäter 3000x145x50mm. Sidofendern är tillverkad av ett extremt hårt och mycket slätt plastmaterial, vilket gör att containern kan glida längs den utan problem.

Artikelnr: 17049 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Sidofender för containerplats

Gjord av ett extremt hårt och mycket slätt plastmaterial (UHMWP (Ultra-high-molecular-weight-polyethylene) som containern lätt kan glida längs.

UHMWP’s mångsidighet har gjort det till en populär plast för otaliga industriella tillämpningar som kräver hållbarhet, låg friktion och kemisk resistens. Plasten används till exempel för fotplattor till kranar, knä- och höftimplantat, och som fiber marknadsförs den som Dyneema, som används till trossar och segel för segelbåtar och till och med för skottsäkra västar.

Modulo Systems tillverkar fendrar av regenererad UHMWP, som tillverkas av det polyetenavfall som samlas in på återvinningscentralerna.

Den höga hållbarheten, kombinerat med den relativa låga merkostnaden, gör att en fender tillverkad av regenerat har en mycket lång livslängd för få pengar. Samtidigt är användningen av regenererad plast en bra signal till användarna av avfallsplatsen.

Ytterligare information

Vikt 32 kg
Dimensioner 300 × 14,5 × 50 cm
Sidefender til containerplads
Sidofender för containerplats

3 984,00 kr ekskl. moms