Skor – Klisterdekal

14,00 kr23,00 kr ekskl. moms

Skor avfall klisterdekal för avfallssortering og avfallshantering.

Klistermärke avfall och klisterdekaler för sortering av avfall.

Våra klisterdekal för “Skor” vid avfallssortering finns i två storlekar: 5 x 6,5 cm och 5 x 19,5 cm och är tillverkade av vinylkvalitet med permanent klister. Avfallsklistermärke har ett matt utseende och kan användas utomhus.

De små klisterdekalerna (källsorteringssymboler) på 5 x 6,5 cm är lämpliga för avfallssortering i bostaden.

De stora klisterdekalerna på 15 x 19,5 cm är lämpliga för avfallssortering på företag, institutioner och i bostadsrättsföreningar.

Artikelnr: 51094 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Skor avfall klisterdekal för avfallssortering og avfallshantering

Klistermärken för avfallssortering finns tillgängliga i storlekarna 5×6,5 cm och 15×19,5 cm och är gjorda av polyeten med permanent klister. Dessa bör appliceras på rena, jämna och släta ytor. Dessutom använder skor avfall klisterdekal för källsortering/sopsortering samma färgkodning och piktogram som våra skyltar.

En effektiv skyltning med dekaler för återvinning bidrar till ordning och ökar sorteringen

För bara några år sedan blev allt avfall utan sortering betraktat som brännbart. Nu inser vi vikten av noggrann sortering, med en betydande mängd material som kan återvinnas. Det är av yttersta vikt att sortera det på platsen där det skapas. Både bostadsföreningar och företag har ofta möjlighet att minska kostnaderna för avfallshantering genom att sortera avfallet från början. Sorteringen börjar där avfallet uppstår, och tydlig skyltning med effektiva skyltar och klistermärken för avfallssortering är avgörande för att garantera korrekt sortering.

Det gemensamma avfallspictogramsystemet för avfallsklistermärken för sopsortering och avfallssortering underlättar avfallssorteringen

Vi rekommenderar att du använder klisterdekaler/återvinningsdekaler från detta gemensamma pictogramsystem för att underlätta sorteringen för både medborgare och företag.

Det gemensamma pictogramsystemet är tillgängligt för användning av kommuner, organisationer, privatpersoner och företag. Det är resultatet av ett samarbete med Avfall Sveriges systerorganisationer i de nordiska länderna och har sitt ursprung i Danmark. Ursprungligen lanserades det gemensamma frivilliga piktogramsystemet av Dansk Affaldsforening under 2017. Idag använder majoriteten av Danmarks 98 kommuner detta system.

För att underlätta avfallssortering rekommenderar vi användning av klisterdekaler / återvinningsdekaler från det gemensamma pictogramsystemet. Det hjälper både medborgare och företag att enklare sortera sitt avfall. Om du vill veta mer om skyltsystemet kan du läsa mer här.

Systemet för källsorteringslösningar kombinerar det bästa av redan befintliga system runt om i landet. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om källsorteringssymboler, avfallshantering och klisterdekaler för källsortering.

Ytterligare information

Vikt 0,01 kg
Storlek

5 x 6,5 cm, 15 x 19,5 cm

Vinyl avfall klisterdekaler för skor för avfallshantering
Skor – Klisterdekal

14,00 kr23,00 kr ekskl. moms