Trädgårdsavfall – Klisterdekal

14,00 kr23,00 kr ekskl. moms

Etiketter, skyltar och klisterdekaler för sortering av avfall.

Våra klisterdekal för “Trädgårdsavfall ” vid avfallssortering finns i två storlekar: 5 x 6,5 cm och 5 x 19,5 cm och är tillverkade av vinylkvalitet med permanent klister. Klisterdekalerna har ett matt utseende och kan användas utomhus.

De små klisterdekalerna på 5 x 6,5 cm är lämpliga för avfallssortering i bostaden.

De stora klisterdekalerna på 15 x 19,5 cm är lämpliga för avfallssortering på företag, institutioner och i bostadsrättsföreningar.

Beskrivning

Trädgårdsavfall klisterdekal för avfallssortering og avfallshantering

Klistermärken för avfallssortering finns tillgängliga i storlekarna 5×6,5 cm och 15×19,5 cm och är gjorda av polyeten med permanent klister. Du bör applicera den på rena, jämna och släta ytor. Trädgårdsavfall klisterdekal för källsortering använder dessutom samma färgkodning och piktogram som våra skyltar.

En effektiv skyltning med dekaler för återvinning bidrar till ordning och ökar sorteringen

För bara några år sedan blev allt avfall utan sortering betraktat som brännbart. Nu inser vi vikten av noggrann sortering, med en betydande mängd material som kan återvinnas. Det är av yttersta vikt att sortera det på platsen där det skapas. Både bostadsföreningar och företag har ofta möjlighet att minska kostnaderna för avfallshantering genom att sortera avfallet från början. Sorteringen börjar där avfallet uppstår, och tydlig skyltning med effektiva skyltar och klistermärken för avfallssortering är avgörande för att garantera korrekt sortering.

Det gemensamma avfallspictogramsystemet för avfallsklistermärken för sopsortering och avfallssortering underlättar samtidigt avfallssorteringen

Vi rekommenderar dessutom att du använder klisterdekaler/återvinningsdekaler från detta gemensamma pictogramsystem för att underlätta sorteringen för både medborgare och företag.

Det gemensamma pictogramsystemet är tillgängligt för användning av kommuner, organisationer, privatpersoner och företag. Det är dessutom resultatet av ett samarbete med Avfall Sveriges systerorganisationer i de nordiska länderna och har sitt ursprung i Danmark. Dansk Affaldsforening lanserade ursprungligen det gemensamma frivilliga piktogramsystemet år 2017. Idag använder majoriteten av Danmarks 98 kommuner detta system.

För att underlätta avfallssortering rekommenderar vi även användning av klisterdekaler / återvinningsdekaler från det gemensamma pictogramsystemet. Det hjälper både medborgare och företag att enklare sortera sitt avfall. Om du dock vill veta mer om skyltsystemet kan du läsa mer här.

Systemet för källsorteringslösningar kombinerar också det bästa av redan befintliga system runt om i landet. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om källsorteringssymboler, avfallshantering och klisterdekaler för källsortering.

Ytterligare information

Vikt 0,01 kg
Storlek

5 x 6,5 cm, 15 x 19,5 cm

Vinylklisterdekal för trädgårdsavfall
Trädgårdsavfall – Klisterdekal

14,00 kr23,00 kr ekskl. moms